VA Apartment

BARCELONA

2018

Renovation project of an attic of only 35m2 with a terrace of 20m2 in the center of Barcelona.

An integral demolition was carried out to leave a totally transparent plant. The entire functional program is articulated around a central core, a wooden furniture that houses the kitchen, dining table and wardrobe, on which an office is located and to one side and another the living room and the bedroom are distributed. This central core is privatized towards the entrance of the apartment through a visual filter as a library. There are no dividing walls except in the bathroom, so you can see the continuity of the ceiling throughout the space, allowing light to go from end to end.

In this small attic, the interior and exterior become one thanks to the large window that connects the living room with the terrace. A room completely open to the terrace to which it has been given the utmost importance.

A project of minimum cost and maximum result.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin