Carlos Guinot Jewerly

CASTELLÓN DE LA PLANA

2015

Extension and refurbishment project of the Carlos Guinot jewelry store located in the center of Castellón de La Plana . The place has three levels; ground floor of 105m2, first floor of 93m2, basement of 30m2 and with a facade of 12m linear. An extension has been made incorporating to the existing jewelry the two adjacent premises, and for this it has been necessary to modify and reinforce the structure between buildings . Subsequently the interior reform of the set is carried out in two phases of work, getting the jewelry was closed as short as possible. On the façade, three large window spaces are created. Access to the jewelry through the central hole through a lobby with a large interior showcase to promote circulation and access to jewelry. Inside we find large exhibition areas with display cabinets and urns served with tables for sale, central collection counter with exhibition, bar area and private sale area.
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin